preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ludina

Login
MJERE OPREZA

Klikni na sliku za više informacija!

 

Online nastava

TABLETI
 
Tableti u našoj školi

 
Upute za spajanje na mobilnu mrežu (za učenike koji imaju karticu) - Youtube video

 
Prezentacija o tabletima za roditeljski sastanak

Pretražite knjižnicu

Naš logo

 

E-dnevnik

 

Prijavi zlostavljanje na internetu

 

Portal za škole

e-knjiznica.carnet.hr

Online enciklopedija

 

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

RASPORED SATI

ULAZAK U ŠKOLU

Školski kalendar

Vremenik

 

Kriteriji ocjenjivanja

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
UPISI U SREDNJU ŠKOLU: zaključavanje odabira i ispis prijavnica
Autor: Matija Krmek, 17. 7. 2020.

Poštovani roditelji i dragi osmaši, 

 

Propisani datum za zaključavanje odabira obrazovnih programa i početak ispisa prijavnica je 22. srpnja 2020. godine, dok je krajnji rok za zaprimanje potpisanih prijavnica 24. srpnja 2020. godine. 

Ističemo da je ove školske godine Ministarstvo znanosti i obrazovanja propisalo mogućnost dostave prijavnica, upisnica, kao i dokumenata o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis, osobno ili elektroničkim putem (skenirano ili slikano). 

Shodno tome, učenici i roditelji mogu: 

  • ispisati prijavnicu dohvaćenu sa sučelja učenika iz sustava NISpuSŠ (upisi.hr) te nakon vlastoručnog potpisa učenika i roditelja/skrbnika dostaviti razredniku osobno u osnovnu školu ili elektronički na e-mail adresu (uslikanu ili skeniranu) 
  • od razrednika zatražiti prijavnicu u elektroničkom obliku te nakon vlastoručnog potpisa učenika i roditelja/skrbnika dostaviti razredniku osobno u osnovnu školu ili elektronički na e-mail adresu (uslikanu ili skeniranu) 
  • ako učenik nema mogućnost ispisa popunjene prijavnice učenik i roditelj/skrbnik je mogu digitalno potpisati te dostaviti razredniku elektroničkim putem 
  • ako učenik i roditelj/skrbnik nemaju mogućnost ispisati popunjenu prijavnicu i nemaju digitalni potpis, popunjenu prijavnicu može ispisati razrednik, a učenik i roditelj/skrbnik dolaze osobno u školu i vlastoručno potpisuju prijavnicu. 

Razrednik 8. razreda bit će dostupan u prostoru škole Ludina u slučaju potrebe ispisivanja popunjenih prijavnica prema sljedećem rasporedu: 

22.7.2020.  od 12:00 do 15:30 sati 

23.7.2020.  od 8:00 do 15:30 sati 

24.7.2020. Od 8:00 do 15:30 sati 

Potpisanu prijavnicu elektroničkim putem može dostaviti samo roditelj/skrbnik i to, u pravilu, s elektroničke adrese koja je za kontakt roditelja/skrbnika navedena u e-Dnevniku. 

Razrednici osmih razreda će učenicima i roditeljima/skrbnicima putem uobičajenog kanala komunikacije objaviti svoju e-adresu na koju je moguće dostaviti prijavnicu. 

DOSTAVLJANJE PRIJAVNICE JE OBAVEZNO kako bi Škola mogla evidentirati da je učenik prijavio obrazovne programe. Time su učenikove obveze prema osnovnoj školi završene. 

Ako su prijavnice poslane elektroničkim putem, naknadno dostavljanje originala u školu nije potrebno. 

Upisnice te ostalu dokumentaciju koju dostavljate u srednju školu također ćete moći dostaviti osobno ili putem elektroničke pošte koja će biti objavljena na internetskim stranicama srednje škole koju će učenik upisati.

 

Upisno povjerenstvo OŠ Ludina


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju